Регистрация

Знаеш ли...

Знаеш ли какво е да не споделят любовта ти?!

Да обръщат гръб на чувствата ти, на думите ти, на сълзите ти. И да плачеш, да плачеш, докато всичко около теб загуби смисъл, защото без него за теб живота няма смисъл.

Знаеш ли какво е да мислиш само за него?!

Да се чудиш дали и той мисли за теб, дали те забелязва, дали те следи скришом с поглед, както ти правиш. Да гледаш, а да не виждаш! Да слушаш, а да не чуваш! Само той, само той съществува, виждаш само него и чуваш само него, дишаш само за него и обичаш само него.

Знаеш ли какво е да те измами?!

Да се подиграе с любовта ти, с най-съкровените ти мечти и надежди. За секунди той убива нещо, понякога градено с години. Убива първо сърцето ти, после душата ти, а накрая от теб остава само сянка, безцветна, без капчица живот. Измамата от най-скъпия ти човек е най-жестоката рана, която може да ти причини, за секунди той може да разбие живота ти.

Знаеш ли дали любовта има смисъл?!

Защо трябва да съществува тя, когато винаги боли. Защото любовта не е проста, тя е най-сложната "наука" на света. Никой не я разбира, никой не може да я "научи", но всеки иска да я има. Защото без любовта, ти се чувстваш празен.

Знаеш ли какво значи усмивката му?! Знаеш ли какво значи погледа му?!

Знаеш ли как боли, когато изгаряш от желание да го докоснеш, а той да те отблъсне. Знаеш ли, че любовта убива бавно, но сигурно, бавно и мъчително. Защото първата ти любов се помни винаги, а когато е била и несподелена - цял живот.

Знаеш ли какво значат малките откраднати мигове с него?

Искаш да му дадеш всичко, цялото си тяло и цялата си душа. Искаш да можеш да го целуваш и докосваш безброй много пъти, защото знаеш, че може би е за последно. Не те интересува, дали и той те обича, дали те жадува, просто защото когато си с него, всичко около теб се размива, всичко изчезва. Сред хиляди хора ти забелязваш единствено и само него, защото сърцето ти подсказва, че той държи част от теб и, ако не бъде с теб ти постепенно ще изчезне6

Знаеш ли какво е да го виждаш всеки ден, а да не можеш да го имаш?

Да виждаш как минава покрай теб с пълно безразличие, когато душата ти крещи, изгоряла от любов: "Обичам те!". Да се прави, че те няма, че не съществуваш, когато всичко в теб моли, и най-малката част от теб, моли до болка за втори шанс.