Регистрация

Горчива изневяра

- Васко, знаеш как е, рейсове, задръстване, нямяше начин да дойда на време, а и ти ако си искал можеше да ме вземеш от вкъщи. Както и да е, вече няма значение нали, вече съм тук при теб, знаеш колко рискувам, нали?

Погледна ме с жаден, изпитващ поглед и само кимна с глава. Исках да излезнем, да отидем където и да е, само да сме двамата, все пак това беше нашият ден:

- Ставаме ли, малката? - попита ме той

- Да, но къде ще се усамотим? - попитах

- Ти си тази, която ще реши! Кажи какво искаш и ще ти го дам!!! - отговори Васко с лека ирония. Наведох се до него и притаих дъх, прошепнах думи, които дори и най-обиграните жени не биха си ги позволили.

Имаше ефект, стана на момента, хвана ме за ръка и със забързана крачка се запътихме към апартамента му. Въведе ме да го разгледам, но още не бях приключила с тъй нареченият оглед, той застана зад мен, като нежно започна да целува шията ми, отъркваше се в мен, тогава усетих огън в слабините си, огромен прилив на енергия, изгарящо желание, наречено страст. Точно тази страст ми липсваше през годините семеен живот, усещала съм хладината и суровото държание, но бях изгубила предтава какво е да се чустваш жив...

Следва продължение...