Регистрация

Живота

- Но как така в живота винаги ни се дава втори шанс? - се питат едни, а други все си задават този въпрос:

- Защо в живота вършим толкова глупости, а те ни се прощават? или: - Защо за най-малката грешка губим приятели? - Но за моят живот досега аз научих, че с юмруци или с лоши думи работата не става, а с добри и успокоителни думи и, че както в приказката "Мечката и лошата дума", раната се забравя, но лошата дума, НЕ. И всеки човек получава поне по един урок за един живот.

Трябва да знаете, че ако убидите приятел, тогава ще го загубите. Но не губете надежда. Ако той/тя ви е истински приятел вие никога няма да се убидите един на друг.

Когато някой ваш близък си отиде, не се обвинявайте, че не сте му помогнал да живее още. Може би е бил много болен и се е очаквало, или е бил болен и е можел да живее още, но болестта му не се е открила рано, тъй като е нямало никакви признаци на болест, и той не е ходел на лекар, така, че е болен и умира, но той сам донякъде има вина. Поплачете си и го изпратете както подобава.

Когато някой ви разбие сърцето когато му кажете, че го обичате, а той с леден поглед и глас ви каже, че не ви обича, това означава, че той не ви заслужава. Поплачете си и потърсете човек, който хем вие обичате, хем той/тя изпитва силни чувства като любов към вас.

СПАЗВАЙТЕ ТЕЗИ ПРАВИЛА, И РЯДКО ЩЕ ОБРЪЩАТЕ НОВА И ЧИСТА СТРАНИЦА, А ЩЕ ОСТАВАТЕ НА СТАРАТА!