Регистрация

Крилата на любовта - глава 6

С Тино се съблякахме по бански (неразабираемо, но и той си го носеше. Сигурно го е планирал) и после двамата скочихме в морето и играхме така няколко часа. Изобщо не усетихме кога се стъмни. Като излязохме навън на пясъка бяха подредени храна и прибори за двама. Запалени бяха и малки свещички. Имаше кристални чаши, в които обикновено възрастните пият вино. Те бяха кристално чисти. Отстрани имаше бутилка с детско шампанско. Тино каза, че сам ще я отвори. Отидохме до морето.

ПРАСС!!

Погледанх Тино и се запревивах от смях. Целият беше в шампанско. Изглждаше по много смешен начин. Той започна да ме полива със шампанско. Прислужника ни направи две снимки - една на моя и една на неговия джиесем. Докато се поливахме, шампанското свърши. Имаше още една бутилка. Аз и Тино влязохме в морето, за да се изплакнем. После седнахме на пясъка да ядем. Пихме и шампанско (беше го отворил прислужника, разбира се). Когато се наядохме отидохме на буните и си говорихме, а вятъра леко повяваше косите ни. Изведнъж, джиесема ми звънна. Беше мама. Обади се да пита кога ще се прибирам. Преди да направя каквото и да било, Тино грабна джиесема ми и каза на мама:

- Може ли аз и Краси да спим на плажа. Донесъл съм всичко. Да, благодаря. Довиждане.

- Какво стана? - попитах го аз.

- Дава ти.

Двамата изтичахме до мястото, където беше багажа ни. Веднага разпънхаме две палатки. Аз запалих огън (по свое желание, не защото Тино ме караше) и седнахме край огъна. Започнахме да си говорим най-различни истории. След пет часа говорене си легнахме в два.

На сутринта се увихме в одеалата. Запалих огън. Двамата с Тино намерихме разни неща в морето, изпекохме ги и ги изядохме. Беше доста вкусно. После играхме и пак си наловихме разни неща от морето за обяд. Накрая Тино ме изпрати до нас. Возихме се в лимузината му. Обещахме си колкото може по-често да правим такива неща, за две, три, че дори и повече нощи.