Регистрация

Любовта която ще заменя за щастието си

Мигове на върховно щастие, и на безкрайна тъга... Исках те само за себеси... когато разбрах че има друга... видях ви... а ти... казваше, че неможеш да живееш без мен и аз ти простих! Какъв бе този живот... безкраен краговрат от лъжи, болка, сълзи и любов... Да, тя даваше смисъл на всичко! Единствено любовта ми към теб ми даваше сила да остана жива. Година и три месеца... много и малко... Много ти давах, давах всичко от себе си, а получавах толкова малко от теб... Не получавах нищо... нищо от това, което ти от другата. Не получавах сигурността, че имам човек до себе си, не получавах достатъчно от твоето внимание и любов... не получавах свободата да ти показвам когато и както пожелая, любовта си към теб... Като птица, която иска да полети, се стремя към теб... ден и нощ, дни и месеци наред съм се борила, да стана по-силна, да укрепнат крилата ми и да полетя, да те достигна, да си само моето слънце... Само че твоето силно момиче се умори да мечтае, защото много пъти разбра че болката от разочарованието е толкова силна и непоносима, че обезмисля всяка мечта. Но все пак, все пак... всеки миг прекаран с теб беше сбъдната мечта. Няколко разменени думи, очи които си казват всичко дори без да говорим и ръце които тайно се докосваха зад гърба на останалите хора в офиса. Стигаше ми и малкото, което ми даваше, вниманието ти, присъствието ти и любовта ти бяха всичко което ми трябваше, за да съм щастлива. Та аз те виждах по-често и от другата... ето щастливка съм. Но... всяко хубаво нещо има край нали...

Сега се виждаме толкова рядко... Тя е с една година преди мен... омагьосала ли те е? Така и не можах да те спечеля само за себе си за тези 15 месеца... сега още по-малко ще мога. Никога няма да мога да изтрия тази една година през която тя е била с теб... Лошото знаш ли кое е... може би вече не съм толкова наивна като преди. Вече не вярвам, че мога да те спечеля. Вече не съм щастлива така както преди. Може би трябва да я оставя поне нея да бъде щастлива и да потърся своето щастие някъде другаде, не там където си ти. Не не се предавам! Прекалено много съм се борила за теб, за да се предам!

Просто искам и аз да бъда щастлива! Числото три не ми харесва! Имам право да се нарека двойка с някой... може би някой, който ще ме обича повече от теб!

Сега трябва да бъда твоето силно момиче! И няма да те разочаровам!

Ще съм силна, ще те забравя... Когато осъзнаеш какво си загубил вече ще е късно за любовта ни!

Нека сме приятели както до сега... но този път вече само приятели...

Заменям нашата любов за своето щастие, приятелю!