Регистрация

Е-приказки

Но веднъж Злите Интернетаджии я наплашили, "Вирусите, -казали те, - така си обикалят наоколо". "Хакерите", викат, "не спят и само гледат как да ти счупят мрежичката и да разпердушинят всичкото ви счетоводство". Изплашила се тогава девойката-юзерка, изпоизтеглила всякакви там гардове, файруоли и антивируси за без пари. Наинсталирала ги тя на всичките си машини и седнала спокойно да си пише писмо на поредния мазен дебелобърнест негритос. А антивирусите, файруолите и всичките там джамери се изпонамерили едни други по комповете, помислили се за неизвестни вируси и такава битка си спретнали, че всички компютри в офиса изгоряли на майната си. И седи сега девойката-юзерка и горко плаче, и реди на калкулатора писма на негрите. Понеже от всичкото това на нея и се разхлопала кратуната. Като на танк, дето вътре в кабината му се е взривил боекомплекта.

Приказка за любовта

Веднъж едно момче-юзерче се включило в Интернета и се заселило в чата. По цели дни и нощи чатило то, толкова усмивчици изписало, че ако ги подредим в една линия, щели да стигнат на половината път до Албания. И ето че веднъж в чата влязла една супер-пупер девойка-юзерка. С дълго инфо, строен мейл и очарователно кю. Момченцето-юзерче тутакси се влюбило, и хукнало веднага по приватите с нея да се занимават с цунки и гуш-муш, и само след месец узряло да я покани на среща. Спомнило си то къде е вратата на апартамента, къде спират тролеите и как да е след има-няма 5 часа се добрало до мястото на срещата. А там към него се приближил един такъв огромен чичко с космати ръчища и му заговорил: "А-а, ето какво си било значи момченце-юзерче? А пък аз съм самата онази супер-пупер гърла. Но всъщност аз съм един гаден педофил, така че хайде да тръгваме, момченце-юзерче - нали в чата се разбирахме отлично". И заплакало тогава горкото момченце-юзерче и беж да го няма от злия педофил. Добрало се някак си до вкъщи, но оттогава в чат вече и носа си не е подавало. Само до порносървъра смеело да ходи. Там поне има само неживи джипеги и оцифровани емпеги. И го подгонило оттогава нещастието. Така и си умряло после горкото от е-онанизъм.

Приказка за Линукса

Едно момченце-юзерче си имало в къщи компютър. Пуцало си то кротко в Лайнс и Дум-2 и не знаело никакви беди. Но ето че веднъж Злите Интернетаджии го включили към Мрежата. Съвсем се загубило момчето-юзерче в огромния Инет. Емпетройки теглило, в он-лайн игри играело, по форуми се мотаело всякакви. И навсякъде чувало: "Уинда Мастдай! Линух рулз!" какво да прави, момчето-юзерче също намразило Бил Гейтс, макар и да си нямало понятие кой е той всъщност. Започнало и то да крещи по форумите: "Уйнда Мастдай!". Но веднъж на момчето-юзерче му се счупил компа и то го отнесло на Злите Интернетаджии. И ги помолило да му сложат Линукс, понеже уинда мастдай. И им платило много долари. И му сложили Злите Интернетаджии на компютъра Линукс. Занесло си момченцето-юзерче компютъра в къщи, включило го, а там пингвина Тукс му се усмихва така, злобничко някак. И горко плаче оттогава момченцето-юзерче. Гледа командния ред, шепне "Уинда мастдай" и плаче. И дори порносървъра разглежда в текстов режим.

Приказка за злите интернетаджии

Веднъж едно момченце-офлайн се влюбило в едно момиченце-офлайн. И момиченцето също се влюбило в момченцето. А таткото на момиченцето имал цифров фотоапарат, с който те двамата се фотографирали. И решили веднъж те да си извадят снимките. Отишли във фотото, където работели Злите Интернетаджии, и помолили да им извадят снимките. А Злите Интернетаджии това и чакали, веднага изкопирали снимките им на своя комп, във фотошопа им отрязали главите и им ги залепили на някакво гадно латино-порно. И продали всичкото това на някакъв албански порносървър. И спечелили много долари. А таткото на момиченцето отишъл веднъж да погледа порно на албанския сървър, видял там своето момиченце заедно с момченцето, ядосал се и убил момченцето. А дъщеричката си я заключил в тъмния килер и я заставил да програмира на Пърл без компютър. Така си и стои досега горкото момиченце в килера и пише скриптове на тъмно.