Регистрация

Жената на музиканта

Музикантът имаше фенки. Но жена му имаше цици.

Вижте сега до може и да си е до, но пък ре си е ре. Малко по-високо и малко по-резервирано, но страшно възбуждащо за ценителите на музиката. Обичам ре, защото е религия. И реване обичам. С повече сироп. Мразя ре, когато ревнувам. И реване мразя когато ревнувам. И повече сироп мразя. Абе изобщо.

Музикантът носеше пари вкъщи. Жена му носеше Роберто Кавали, понякога само кавали.

Ми кво да ви кажа? Ми е банално. Ми е притежателно. Всички казват жена МИ, любовницата МИ, курвата МИ... От което ми идва да МУ еба майката! Мило мишленце, мирудия, мигам, не мога да мигна... Мисля си дали и с него е толкова всеотдайна? Ми естествено! Обичам ми, най-вече когато е минет. Не обичам Минка. Не обичам миналото. И цялото обществено мизъри!

Музикантът обичаше да разказва. Жена му да й разказват. Дори и играта.

Фа е един дезодорант. Който те кара да стигаш далече. Бившият мъж на една позната се празнел в капачка от Фа ей тва е далече, мамка му! Фа има нещо фантастично в тази нота. Обичам фа, когато я фана под таза, а краката й са някъде на раменете ми (Какви крака, Господи! С нищо не можете да сбъркате краката на една музикантска жена). Обичам, когато тя целува моя Фар щръкнал възлесто в морето й... Минава, големия кораб минаваааа... Когато стигнем до фа, съм готов да скоча с фарашут!

Музикантът живееше от сутрин до вечер. Жена му през останалото време.

Нищо не става без сол. Сол е солта на секса. Най-вкусното. Хапката, която си оставяш за накрая. Сол е когато тя се облизва и примижава от удоволствие. Сол е домати и краставици с ракия. Сол е хляб и.... Сол е О, соле мие, Солт лейк сити, солариум, солети... В латинските езици сол означава сам. Сол е ключът сол. Понякога тя ме заключваше в ръцете си, понякога се будех сам...

Музикантът беше звезда. Жена му беше цялото небе.

Ла. Ла-ла-ла-ла... Ла е песен! Ла е ластовичка! Ла е лапай кура! Ла е лавандула. Лайкучка. Както и лайно. Обичам ла, защото наближава края. Мразя ла, защото наближава края. Ла е ластика на бънджито. Аз съм ластика на бънджито. Колко пъти скачах, опънах се целия, почти я докоснах, но нещо ме върна на моста, мамка му. Мразя лака, защото винаги се бели...

Музикантът пътуваше из страната. Жена му пътуваше из мен.

Си си ебало майката! Малко преди оргазма. Си е синьо. Си е силно. След си пушим сигари... На италиански означава да. Спокойно можеш да отидеш в Рим и да изкрещиш на някоя вечна шафрантия: Кажи си на сиренясалия!. Си е сик енд дистрой. Си е сигурно, но рядко! Каквото и да си говорим аз си я обичам.

Музикантът беше точен. Беше точно жена му.

Горно до. Трябва да има и горно. Тя обича да казва Ще дойда след осем и да идва след осем дни. Или седмици. Или месеци. До често ме пита докога, аз често отговарям докогато. Докъде бяхме стигнали? Ах, да до там, откъдето започнахме. До е начало. И край (доста тъпо, нали?!). До е Дориян Грей. До е у дома. До е само една нота, по дяволите, но защо и тя ме кара да мисля за теб...?