Регистрация

Не ми се прави секс

- На мен вече не ми се ебе. Просто така стана. Не съм педал, затова. Не ща нито да еба, нито да ме ебат. Преди от всичко на света най обичах да еба по цял ден и по цяла нощ. Но от известно време насам изгубих апетит. Не искам да еба и толкова. Ебането е хамалска работа. Що да ебеш, като може да муаш любеница!

Дълги тънки крака, малки хубави цици, стегнато дупе, очи, които казват Еби ме колкото си поискаш. Това вече не ме блазни. Не мисля, че съм се повредил. Не съм сигурен, обаче и че всичко е наред. Още нямам трийсет години. Може да е въпрос на хормони Преди време бях хиперсексуален. Едва свършил петия тек, започвах шести със същото желание. Можех да ходя надървен по цяла седмица. Надървен като рибарски хуй.

Сега сутрин се събуждам също надървен. Но не ми се ебе. Изобщо не мисля за ебане. Като видя готино гадже на улицата, не се обръщам след него. Не си го представям голо. Не си представям как ми мърка в ухото, докато го еба, как го облизвам отгоре додолу, как казвам на малката какво да прави на батко си и тя покорно да изпълнява. Как целувам и разглеждам отблизо пичката й.

Някога си умирах да определя на някоя фръцла среща и да й кажа под поличката да не слага нищо. А после да я опъна в някой много оживен парк, в киното, в асансьора, под балкона на някой блок или да завра пръст в пичката й, докато пътуваме в автобуса или в кафето, докато си говорим с други приятели. Всички се усмихваме, а ние двамата се мъчим да скрием тежкото си дишане. Може би успяваме, не съм сигурен. Умирах си после да я накарам да си я обръсне пред мен и да я гледам как седи разкрачена по цял ден. Сядаме на масата да ядем, а тя е гола, обръсната и разкрачена. Сядаме да гледаме телевизия, а тя разкрачва голишарката си точно пред екрана и я показва на всички тъпаци по целия свят. Отиде до тоалетната да се изпишка, а аз я държа като малко дете или си подложа ръката отдолу. Умирах си да се ебем толкова много, че вече да забравим какво всъщност правим и все пак да се ебем, да си го завирам в нея, да искам още и още и тя да иска още и още отвъд умората, захранвани само от бясното желание на половите ни органи и мътния световъртеж. Завиране и изваждане до умопомрачение, оргазмът няма нищо общо с това. Тогава вече не е ебане, а някакво налудничаво състояние, в което членът ми не е част от мен, а чуждо твърдо тяло, което само трябва да завирам и изваждам в някаква влажна и мека тръба. Такова ебане е диагноза. От такова ебане е трудно да се излекуваш. Симптомите на това ебане са омекнали колене, невиждащ поглед, липса на апетит и надървен до пръсване член.

А на мен вече не ми се ебе. Пари да ми даваш, няма да еба. Трябва да са страшно много пари и пак не съм сигурен дали няма да се откажа в последния момент.

За какво да еба? Има ли някакъв смисъл? Да се ебат циганите, да правят деца. Аз не искам деца. Не искам да еба дори и по тази причина. Искам такъв нещастник като мен изобщо да е лишен от шанса да се възпроизведе. Ако такъв нещастник се размножи, поколението му също ще е от нещастници.
Ебането е тъпа работа. Някакви възбудени като крави тъпанари се лигавят и се друсат напред назад.

В жената аз вече виждам единствено човешко същество. Изобщо забравям, че между краката има пичка или ако все пак се сетя, я възприемам като някаква детеродна тръба. Какво е пичката? Двеста грама бяло месо. Препикано. Останалото са тръби, пикочопроводи, матки, яйчници. Плът. Хубавата, сочна, нацупена, пулсираща, мокра, трепереща, разтворена, мляскаща, скърцаща и пищяща пичка не струва пет пари. Боклук.

За мен вече жените нямат пички. Между краката им е гладко като на детските кукли. Жената е преди всичко човек. Човекът поначало няма пол. На мен изобщо не ми се ебе. Хората, които се ебат, са ми странни и непонятни. С жените ще си говоря за изкуство и за манджи, за маникюр и епилация. Жената трябва да бъде уважавана като човек. Кво е тва ухажване, цветя, комплименти Педерастки истории, лицемерие от класа. Всички педали, които ухажват, плащат сметката и отварят вратата на жената, всъщност искат само нейната пичка. А с жената не трябва така. С жената трябва да се държиш по мъжки.

Да ебеш е изморително и ретроградно, да ебеш е неактуално и нехигиенично, разточително, досадно, лепкаво, скучно. Не ми се ебе. Не ми се ебе. Не ми се ебе и това си е. Край на ебането.

Не само че не ми се ебе, но няма да си направя и чикия. Край на мастурбирането. Надървеният ми хуй вече няма да служи за нищо. Вече само ще седя и ще гледам телевизия. Може и да пуша. Ще гледам по цял ден телевизия, ще пуша и ще спя. Няма да говоря. Няма да вдигам телефона. Няма да се къпя. Няма да се смея на тъпотии. Няма да се смея и на умнотии. Няма да се бръсна. Няма да си режа ноктите. Ще ям само кренвирши. Ще псувам. Ще се оригвам. Ще гледам през балкона и ще си чеша ташаците.
На мен вече не ми се ебе.

На това място депресираният човек хлъцна и подвикна на бармана:
- Дай още по едно