Регистрация

Снежанка и Седемте джуджета

Жената започнала да си води руси любовници и постоянно раждала от тях черни бебета, докато къщата се напъннила с детски легла и мъжът нямало къде да си държи комплексите.

В това време русото момиченце Снежанка растяло бързо и много умно, независимо от омразата на баща си и ходело най-редовно на училище. Там постоянно поправяло учителите, като им обяснявало, че откривател на Америка не е Колумб, че две и две не винаги прави пет, че до Луната може да се ходи и пеш, че озонната дупка не е в атмосферата, а в главше на учените и т. н. и т. н., докато им омръзнало. Половината учителки измрели от рак, а другата половина започнали да говорят несвързано и директорът се принудил да изключи Снежанка, за да не се затрие училището.
Бащата само това чакал и пратил Снежанка в трудововъзпитателен интернат. За нея било добре дошло, защото там директорът бил алкохолик и ръководел заведението или от кръчмата. или от кабинега си, вместо да тича след учениците. Снежанка се свързала с невероятни деца - имало изкусен джебчия, малолетен убиец на бабички, малък побойник, който хвърлял камъни, по всеки, който бил по-голям от него, дързък подпалвач на сенобали и бензиностанции, невръстна наркоманка, крадла на коли, малък касоразбивач и един изнасилвач на кучета.

Снежанка за нула време се ориентирала и понеже била много красива, и с много твърд характер, станала лидер на децата, като на практика организирала една банда. Там имало още две банди от по-големи деца, но след няколко месеца, в които общежитието горяло два пъти, били изтласкани, с разрешение да въртят бизнеса си из околните селища. На Снежанкината банда останало училището, което превърнала в централа. Двама от нейните изобретили спиртна напитка, с която даскалите и директорът падали в седемдневна кома и в това време можело да се използуват телефонните връзки на учителските стаи, огнеупорната каса и прочее.

В резултат на няколко шпионски проучвания и умело изнудване, бандата се сдобила с големи суми. Купили коли на имената на учителите, компютърна централа и много литература. Част от подземието било превърнато в експериментална база за проверка на различни престъпления и за създаването на нови модели престъпно поведение. По-късно за да се въртят парите по-бързо, скалъпили и нелегално филмово студио. След един непреценен бомбен атентат на летище Хийтроу, където загинала бабата на едно от децата, Снежанка забранила кървавите дела и за да не се разпилее от скука организацията, изобретила компютърния вирус и накарала хората си да го размножават.
Само след 6 месеца с неизлечима електрическа болест били заразени около 15 000 системи по света. Бандата просто подивяла от страст да изобретява все нови и нови вируси, като междувременно, по модел на компютърните зарази, създала за отмъщение на възрастните и вируса на СПИН и го пуснала в обръщение чрез няколко свои познати от Холивуд.
Снежанка, която била. най-отвореното дете на бандата и която се интересувала от програмите на НАСА за използуване на космическото пространство за военни цели, се добрала до суперсекретна информация за НЛО.

Веднъж, като подслушвала центъра за управление на радарната мрежа в Северното полукълбо, разбрала, че точно в техния район лети голям странен обект. С няколко кода в компютърната система на Пентагона дала заповед с голям лазерен импулс да бъде сванен обекта. След 10 секунди в гората над трудововъзпитателното училище паднал грамаден метеорит и направил кратер с дълбочина 1000 стъпки. Тя изхвърчала по посока на взрива и започнала самостоятелни проучвания. Цял ден преглеждала района и събирала различни чуждоземни кухненски прибори, които се разпилели от кораба при катастрофата. Но от голямата доза радиация бързо се изморила и се прибрала да поспи в една от многото пещери в района. Там намерила още по-странни предмети, коитосъщо разгледала и заспала.

На развиделяване, когато от ЦРУ, ФБР и НАСА блокирали района, в пещерата влезли седем дребни хуманоидчета, които изпаднали в паника, щом видели вещите си разпръснати.
- Кой ми е пипал бордовия дневник? - изсъскал капитанът и започнал да събира из пещерата разпилените чипове, които много приличали на второкачествен тайландски ориз.
- Кой ми е пипал лекарската чанта? - квакнал докторът и започнал да отваря и затваря апарата, който приличал на кутия от детски акварелни боички.
Така всичките седем юпитерианци, се жалвали един на друг за нанесените им щети, докато не събудили с лиготиите си Снежанка. В първия момент, мислейки че си е в общежитието, тя хвърлила два камъка по посока на шума и искала да продължи да спи, но изненаданите хуманоиди от страх заели позиция за кръгова отбрана, и с протонните си пищови отворили бримки в чорапите й. Тя седнала и докато си търкала очите креснала:
- Млък! - при което от тавана на пещерата започнали да падат камъни.

Юпитерианците загърмели нагори с разни парализатори, терминатори, брестофрактомедиограматори, неутринопро-тоноайнщайнодисперемулгатори и други подобни, от което падали още повече камъни и ако не била Снежанка, те щели да се самозатрупат, а също да затрупат и входа на пещерата. Тя скочила и, като ги хванала за антените, ги тръснала няколко пъти, за да им изпадат оръжията и най-вече мислите. За да не и бягат, си свалила каишката от сандала и вързала антените им така, както ги стискала на сноп. След това започнало взаимното опознаване.

Хуманоидите й разказали за Юпитер, където били семействата им и за цялата цивилизация, а Снежанка съвсем повърхностно ги запознала с организацията в училище. Когато им казала, че лично ги е свалила с компютърна команда, те я заплашили, че ще отговаря пред Галактическия конгрес. Тя пък им отговорила, че, ако си мърдат много антените, ще ги даде на.директорския съвет в интерната.

После, нали били по-дребни от нея, им забърсала по няколко шамара и те оттеглили заканата си за Галактически съд. Под заплахата за още шамари се сприятелили и решили да работят заедно.

Тя ги натъпкала в чорапите и раницата и минала постовете, с които бил блокиран района. Един офицер се опитал да я претърси, но тя му казала, че е малолетна и ако я пипне, ще го съди за блудство. Занесла юпетирианците в интерната и им ушила, малки дрехи, с които ги маскирала като джуджета. Така те можели да шетат из цялото общежитие и под легендата, че са нейни бодигардове, ги влачела навсякъде.

За да освободят района от ЦРУ и ФБР, юпитерианците издали орбитата, на кояю летял спътникът на техните конкуренти в изучаването на Земята и Снежанка го свалила с протонно оръдие от базата Джонсън."

Спътникът на венерианците паднал на няколко мили по-далече от чинията и ФБР, ЦРУ и скоро присъединилото се КГБ се затичали нататък.

Снежанка и бандата й също искали да видят истински венерианци, но юпитерманците казали, че онези са много по-примитивни и безинтересни. И по-добре, че не отишли. Специалистите от ФБР, ЦРУ, Пентагона, НАСА и КГБ, въпреки че били с ръкавици и противогази, още щом се приближили до катастрофиралите венерианци, хванали различни венерически болести и измрели масово.

Така бандата на учениците и бандата на юпитерианците започнали свободни археологически разкопки в мястото на взрива, за да извадят летящата чиния. Копаели с металните тави от стола на училището, но работата неспоряла и тогава Крадлата на коли откраднала няколко булдозера от един строеж и бързо извадили чинията, която от удара в земята се била изметнала и приличала на смачкана кутия от бира. Много части били паднали и много метал бил изгорял от попаденията на лазера, затова Крадлата на коли организирала масови кражби на автомобили от Западна Европа и Канада, които юпетирианците разглобявали, претопявали и използували за ремонта.

Като оправили кораба, се оказало, че няма гориво и Подпалвачът на сеновали, училища и бензиностанции предложил пироманските си способности, но те не вършели работа, защото леещата чиния работела с психическа енергия. Тогава Удушвачъг довлякъл няколко бабички до кораба и им казал, че ще ги даде на Подпалвача, от което те психясали и изпуснали толкова много енергия, че резервоарът започнал да прелива.

За награда юпитерианците качили всички на кораба и ги разходили до Юпитер, където хуманоидите се прибрали, защото било събота и неделя през прекрасния уикенд, който започнали. Изнасилвачът на кучета видял няколко пинчера, пренесени с летящите чинии Туземците от Юпитер се оплакали, че животните са извън контрола на Империята и се размножили толкова, че заплашвали цивилизацията. Изнасилвачъг на кучета с огромно удоволствие си поиграл с няколко псенца за свое удоволствие и за ужас на юпитерианците (които били основната храна на пинчерите) Бандата като на игра изтровила всички кучета и с автоматична совалка ги пратила на Земята, където партнираща групировка ги продала като свръхрасови и върнала совалката пълна със земни провизии. На Юпитер ядяли само стафилококи, космически прах и прецедена жълта светлина от Слънцето.

По време на гостуването бандата на Снежанка научила за още един проблем, който заплашвал цялата Слънчева система. От съседна галактика претичали цели ескадрили агресори, които приличали на огнеупорни каси н унищожавали населението на всички планети, каго се отваряли от време на време и поглъщали по-вкусните хуманоиди. Тогава се намесил Малкият касоразбивач. Намерил една огнеупорна каса, която била пълна с четирима юпитерианци и лежала на едната си страна в екваториалните пясъци. Отворил я, освободил полусмлените пленници и разучил вътрешно й устройство, което било подобно на обикновен празен сейф. Малкият касоразбивач веднага направил междупланетна фирма за продажба на шперцове за огнеупорни каси и научил юпитерианците, сагурнаджиите, марсианците, нептунците, меркурианците, плутонаджиите и уранаджиите как да им отваря вратите, да вадят оттам изядените си сънародници и да пръскат ключалките с вода, за да ръждясват.

Успехът бил грандиозен. Още докато стане вторник из Слънчевата система летели вече хиляди нещастни огнеупорни каси, които хлопали с незатварящи се врати из космическото пространство и умирали от глад. За да умират по-бързо, Малкият касоразбивач с един съдружник венерианец допълнително ги заразявал с венерически болести.
Цялата Слънчева система била във възгорг и решила да се отплати по някакъв начин на децата. По тяхно искане била съставена смесена експедиция, която с летящи чинии се върнала на Земята.

По заповед на Снежанка тримата жители на планетата Уран изяли всичкия уран, който бил на Земята и военните нямало вече с какво да си правят атомните бомби. Били изядени и бомбите. Делегацията от Плутон подарила лиценз за икономични плутоний печки на генералния секрегар на ООН, който заповядал такива да бъдат монтирани на мястото на атомните централи. Делегацията от Нептун скочила в Тихия океан, намерила спящия на дъното бог Нептун и му дала наставления как да изчисти моретата и океаните от промишлено го замърсяване. Марсианците прокопали грамадни канали в Сахара и насадили домати и царевица. Сатурнаджиите събрали всички автомобили и направили от тях въртящ се пръстен около Земята, а после научили земляните как да се возя на кухненските си чинии. Меркурианциге, които били от най-горещата планега, оправили парниковия ефек и охладили Земята, а венерианците заразили жителите на цялата Земя с най-безопасната-венерическа болест бър-бър-цея. Тя водела до снижение на либидото и хората започнали да се чукат, само когато имали нужда от деца. С това било спряно разпространението на СПИН. Били оставени само конвенционалните недостатъци на хората, за да не се изроди съвсем земната раса.

Снежанка направила Галактическа фондация за децата от трудово-поправителните училища от различните планети в Слънчевата система, защото била убедена, а и опитът й показал, че това, което е порок на една планета, е уникална способност на друга. На нея, по решение на Галактическия съвет, били. поверени всички аномалии в развитието на марсианчета, венерианчета, нептунчета и прочее, и тя станала най-известният педагог от двете страни на Млечния път. Освен това се оженила за един интелектуалец от Сатурн, който й направил около 200 дечица. Те всички били дребни като него и хубави и палави като нея. За да се отплати на родителите си, които навремето я пратили в ТВУ и направили от нея галактическа дама, тя им дала да се занимават с внуците и се отдала на изследователската си работа.