Регистрация

Тази Коледа (репортаж на CNN)

Проверки на Европол установили контрабандно внасяне на карти за мобилни телефони. Този инцидент е довел до ареста на пет джуджета от Шведски произход. Според противоречиви данни финско джудже е издало шведските си колеги. Това е вероятната причина за пожара в склада за водка на Лапландските джуджета.

Заради драстичните нарушения Дядо Коледа загуби разрешителното си за излитане от Лапландия. Заради стачките на джуджетата миналия месец са били докарани мармоти под наем от Швейцария.

Тази сутрин Дядо Коледа е излетял от летището в Хелзинки на извънредно пътуване до София. Тежките условия и мъглата попречили на стареца да кацне на летище "София" и той кацнал на пътя край София (околовръстното- б.а.). Шест елена били без международен паспорт, а други шест са били отвлечени от цитирам "малки черни джуджета в коледно настроение".

Картина за съжаление от София нямаме, защото според информацията шейната е отнесла главната предавателна кула в България.

Също така се издирва и елена Рудолф, дошъл специално на помощ на Дядо Коледа. Според непотвърдена информация е обявена награда за намирането му, както и три по-малки - за рогата и за светещия нос.

За вас предаде Ралица Василева. Останете..."