Регистрация

За секса при момичетата и момчетата

Тва трудно може моята проста личност да го каже, но гледам на въпроса така.
Секса носи кеф, или по точно оргазма на края му е майката :)). На момченцата им требе по малко време да го добутат до там и следователно получават оргазъм в 99% от случаите, когато правят секс и за това им се иска непрекъснато да го правят :))).

Момиченцата, ако въобще го добутат до там, са доста зле с процентите спрямо момченцата, и за това го увъртат толкова относно правенето. Щото особено лятото им е някво такова излишно потене и къпане така да се каже :)

И тука идва най-интересната част: ако едно девойче лесно постига оргазъм, дали ще иска също да прави секс непрекъснато като трикраката част от човечеството ? И най- вече кому е нужно това?

Моята теория тука е, че в момента цари сексуален рай :)) Аз това ще го потвърдя със следния пример. Приемаме че едно момиче получава бързо оргазми и възприема мъжкото поведение да иска още и още секс. Те, хората, няма си напъвам малкото сиви клетки на това му викат нимфоманка.

Та тази мома хвърчи от "цвят на цвят" и поради биологическа невъзможност да го прави "отново и отново" ни хвърля мъжката половинка от човечеството в депресия чи ни можем я скъса и т.н., дето обичаме да си ги повтаряме на няколко бирички. Ми я сега това си го представете в световен мащаб?!

Мъжете се влачат по улиците с припълзявания след като ги насилват минимум по 3 пъти на ден :)) И ролите се сменят много лошо. Вече си представям как нося само широки дънки, щото да не се вижда дали има power в червейчето иначе започват да ти подсвиркват и те обграждат нагримирани "сексмашини" и почват да ти правят намеци кво щи направят и до къде щи го налапат, пък ти току що си го извадил от една такава и искаш само да си пиинеш биричка и да се отдадеш на релаксация.
Аз повече няма да пиша, че една мома чакам, ДАНО НЕ И ХАРЕСА :)