Регистрация

Коя е най-важната стая в дома или как да си обзаведем спалнята!

Онази, в която човек си почива от ежедневието, стреса и натоварената работа, а това най-често е спалнята. Там трябва да цари тишина и спокойствие и да се носи атмосфера на уют.
Ако ви предстои важно събитие, като първа брачна нощ или гостуване на любим човек, трябва повечко да се постараете стаята да бъде в съвършено състояние. Имайки предвид, че голяма част от нея заема леглото, много важни са спалният комплект, чаршафите и всичко, което се намира върху леглото.
Представете си, че се прибирате вкъщи след дълъг работен ден и единственото, което искате е да си легнете. За този момент доста подходящи са тонове като бежово или светло розово. Те не напрягат погледа, позволяват му да си почине и психиката да се отпусне.
А, ако сте решили да поканите на любимия на вечеря, след която да преспи при вас, със сигурност подходът в цветове не е същия. Заложете на класическото червено, цветът на страстта, изчистено или пък преплетено с черно. Материи като сатен и коприна са доста подходящи. Те ще допринесат за прекрас…