Регистрация

Най-добрите онлайн магазини за обувки

Когато става въпрос за обувки вече няма смисъл да ходите по моловете или магазините, въобще. Вече има няколко доказани и добри онлайн магазини, които имат голямо разнообразие, стоките са оригинални и с много добра цена. Кои са те:

1. СпортДепот
https://www.sportdepot.bg/bg
Предлага не само обувки, а и почти всичко за спорта. Имат развита мрежа от магазини, но предлагат стоките си и онлайн. Доказани са на пазара, а когато има промоции определено намаленията са добри
2. ИзкупиМЕ
http://izkupi.me
Когато започнаха като онлайн магазин предлагаха само обувки, сега вече имат и дрехи в магазина си. Но най-интересни са им обувките. Всичките са с намаление и съответно оригинални. Коректни и точни в доставките! Работят само онлайн.
3. ОбувкиБГ
https://www.obuvki.bg/
Изцяло специализиран сайт за обувки. Имат голямо разнообразие и съответно добри промиции. Работят само онлайн.
4. МайМолБГ
https://sports.mymall.bg/
Предлагат много спортни стоки освен обувки. Свеж и лесен за навигация дизайн сайта си заслужава вниманието. И те имат промоции, които си заслужава да се видят. Работят само онлайн.
5. Шопсектор
https://www.shopsector.com/
Голямо предлагане и интуитивно търсене на обувки. Може да търсите по номера, марка и така нататък. Промоциите им са много добри. Работят само онлайн.
6. БутикАрена
https://www.iarena.bg
Най-големият български склад за дамски обувки. Навигацията в сайта е улеснена, намирате бързо това, което ви трябва и може да намерите всеки желан номер обувка.