Регистрация

НЛО в сърцето на земята

В средата на Атлантическия океан, между островите Кейп Верде и Карибите, липсва мантията на Земята на площ от няколко хиляди квадратни километра. Според експедицията, водена от изследователски кораб „Джеймс Кук”, в този район има „отворена рана към сърцето на Земята”, където океанското дъно, обикновено с пласт от 6-7 километра, просто липсва. Във връзка с експедицията отново се появява въпросът за присъствието на извънземните на Земята, или по- очно, за тяхната подводна база на нашата планета.

Според очевидци са били наблюдавани обекти, които се движат под водата с невероятна скорост, недостижима и за най-напредналите съвременни подводници, и с още по-невероятна скорост в небесата и Космоса. Връзката между забелязаните през последните години неидентифицирани летящи обекти и древния свят може да даде интересна информация за обитаващите океанските дълбини пришълци.

Така например, древните индиански текстове говорят за това, че Виманасите са били използвани и за подводни експедиции. От своя страна Вайликсите са могли не само да летят във въздуха, но и да се потапят дълбоко в морето. Тези получовеци и полуриби са играли важна роля в далечното минало на Земята. Според някои рисунки и текстове те са изглеждали като хора с крака, но са имали и рибя кожа върху тялото. Можели са да живеят на сушата, но са оставали известно време във водата като Мермаидите.