Регистрация

Категория: Забавни

Пластичните операции са запазена марка на богатите, но както ще видите от снимките и на хората с голямо его и малък мозък. Те винаги водят до един и същи резултат, когато човек остарее. И то не, когато стане на 60 години. Процеса на загрозяване настъпва още на 50-годишна възраст и както ще видите от снимките резултата е плачевен. И не само: повечето от известните личности, които са се подложили на пластична операция изглеждат много по-добре преди, отколкото непосредствено след операцията! Дали тези хора имат психически отклонения, когато се оглеждат пред огледалото и не виждат очевидната разлика и проблем, когато се подлагат под ножа?
Ако сте харесвате черния цвят и френските огромни прозорци ви предлагаме идея за модерна къща. Както ще видите от снимките тя е в черен цвят, както и обзавеждането. Другият цвят, без който не можем е белият и това е цвета, който е избран, за да бъде съчетано обзавеждането.
Котките имат една особеност - завират се във всички възможни дупки и лягат на всички възможни места, на които може да се легне. Тази тяхна особеност ги прави забавни, сладки и уникални. Предлагам ви компилация от снимки на такива забавни котки.
Представяме ви снимки зад кадър и след това, за да почерпите идеи за вашите фотографии. Когато видим добра снимка трябва да знаем, че зад нея може да стои много труд, а понякога и риск за здравето. Добрата снимка изисква работа и креативност.
Тези снимки няма да видите в автобиографиите на същите известни личности. Повече забавни и по-малко срамни те са наистина интересни и показват нормалния и весел живот на любимите ни артисти, политици и музиканти.
Леонардо Ди Каприо, Джони Деп и Брат Пит
Мерилин Монро
Фреди Меркюри
Джон Ленън
The Beatles
Салвадор Дали и Франсуа-Мари Бане
Шон Конър
Бил Клинтън
Джон Траволта
Йоко Оно, Анди Уорхол и Джон Ленън
Курт Кобейн
Леонардо Ди Каприо и Кейт Уинслет
Бритни Спиърс и Леонардо Ди Каприо
Леонардо Ди Каприо, 1996
Шакил О’Нил и Бил Гейтс, 1999
Анджелина Джоли на 17 години
Представяме ви селекция от 14 забавни и абсурдни балкони на жилищни сгради. Определено строителите им са пренебрегнали всички правила на застрояване, за сметка на по-голяма жилищна площ или просто по-красив балкон. А защо не да почерпите идея и за вашата тераса :)
Дядо Коледа може да бъде всеки. Ако искаш да направиш добро и да накараш хората да се усмихнат не е нужно да имаш летящи еленчета и шейна. Каса Кока-Кола е напълно достатъчно
Когато всички се събираме Коледата е най-красива. Изгледайте това рекламно клипче, което дори може да ви разплаче
Истинска терапия за добро настроение - това са най-смешните котки