Регистрация

Категория: Забавни

Коледа е един от най-обичаните празници. Домашният уют, коледната елха, светещите лампички и снега навън превръща сивото ежедневие в истинска коледна приказка. Насладете се на подбраната колекция от коледни снимки
Избрал съм 19 много смешни снимки на животни хванати в точния момент. Обещавам ви голям смях, докато разглеждате тези снимки
Избрал съм за вас 20 рисунки на подводни чудовища, които не искате да срещате никога. Извода, който можем да си направим е, че зад всяка стена се крият тайни, някои, от които страшни и по-добре да не разбираме никога какви са точно.
Пластичните операции са запазена марка на богатите, но както ще видите от снимките и на хората с голямо его и малък мозък. Те винаги водят до един и същи резултат, когато човек остарее. И то не, когато стане на 60 години. Процеса на загрозяване настъпва още на 50-годишна възраст и както ще видите от снимките резултата е плачевен. И не само: повечето от известните личности, които са се подложили на пластична операция изглеждат много по-добре преди, отколкото непосредствено след операцията! Дали тези хора имат психически отклонения, когато се оглеждат пред огледалото и не виждат очевидната разлика и проблем, когато се подлагат под ножа?
Ако сте харесвате черния цвят и френските огромни прозорци ви предлагаме идея за модерна къща. Както ще видите от снимките тя е в черен цвят, както и обзавеждането. Другият цвят, без който не можем е белият и това е цвета, който е избран, за да бъде съчетано обзавеждането.
Котките имат една особеност - завират се във всички възможни дупки и лягат на всички възможни места, на които може да се легне. Тази тяхна особеност ги прави забавни, сладки и уникални. Предлагам ви компилация от снимки на такива забавни котки.
Представяме ви снимки зад кадър и след това, за да почерпите идеи за вашите фотографии. Когато видим добра снимка трябва да знаем, че зад нея може да стои много труд, а понякога и риск за здравето. Добрата снимка изисква работа и креативност.
Тези снимки няма да видите в автобиографиите на същите известни личности. Повече забавни и по-малко срамни те са наистина интересни и показват нормалния и весел живот на любимите ни артисти, политици и музиканти.
Леонардо Ди Каприо, Джони Деп и Брат Пит
Мерилин Монро
Фреди Меркюри
Джон Ленън
The Beatles
Салвадор Дали и Франсуа-Мари Бане
Шон Конър
Бил Клинтън
Джон Траволта
Йоко Оно, Анди Уорхол и Джон Ленън
Курт Кобейн
Леонардо Ди Каприо и Кейт Уинслет
Бритни Спиърс и Леонардо Ди Каприо
Леонардо Ди Каприо, 1996
Шакил О’Нил и Бил Гейтс, 1999
Анджелина Джоли на 17 години
Представяме ви селекция от 14 забавни и абсурдни балкони на жилищни сгради. Определено строителите им са пренебрегнали всички правила на застрояване, за сметка на по-голяма жилищна площ или просто по-красив балкон. А защо не да почерпите идея и за вашата тераса :)
Дядо Коледа може да бъде всеки. Ако искаш да направиш добро и да накараш хората да се усмихнат не е нужно да имаш летящи еленчета и шейна. Каса Кока-Кола е напълно достатъчно
Когато всички се събираме Коледата е най-красива. Изгледайте това рекламно клипче, което дори може да ви разплаче
Истинска терапия за добро настроение - това са най-смешните котки